Merken Er zijn 31 merken

 • Brand van Egmond

  Brand van Egmond is een Nederlandse designstudio met een gelijknamig merk in verlichting. Het is een internationale trendsetter in exclusieve, handgemaakte lichtsculpturen. De studio is opgericht in 1989 met het doel "kunst zonder teugels" te maken.

  Brand van Egmond is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige handgemaakte moderne kroonluchters en design verlichting voor luxe interieurs en commerciële interieur projecten.

  William Brand studeerde af aan de Hogeschool voor de kunsten te Utrecht, waar hij architectuur bestudeerde. Zijn eerste werk, Chandelier, was een groot succes en sindsdien is het merk steeds blijven groeien. 

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in exclusieve lichtsculpturen kan worden ontdekt met collecties zoals de HOLLYWOOD, DELPHINIUM, EVE, ERSA, KELP en nog veel meer....

  Ontdek de Brand van Egmond wandverlichting, kroonlusters, plafonniers, staanlampen en tafellampen tegen de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte op te stellen en kan u eveneens onze showroom komen bezichtigen.

  Lightandshade en Brand van Egmond bieden u een kwaliteitsvol en tijdloos assortiment aan. 

 • Brick In The Wall

  Het Belgische merk Brick In The Wall staat gekend voor zijn architecturale inbouwverlichting die volledig naadloos en onzichtbaar afgewerkt kan worden dankzij hun eigen CALCYT-gips. Hierdoor kan dit in elk project worden voorgesteld, klassiek of modern. Brick In The Wall Verlichting is innovatief, elegant en trendsetting.

  In 1995 introduceerde Brick In The Wall oprichter Frank Verschuere het "onzichtbare integratie van licht" concept. Het eerste lichtproduct, gekend als NORMALL, werd ontworpen door de Belgische architect Stephane Boens.

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in architecturale verlichting kan u ontdekken bij toestellen zoals de NORMALL, STRIPP, IMPRESSION, SMALL, PIXO, 200CENT, BUTTON en zoveel meer...

  Al jaren zijn Brick In The Wall & Lightandshade vaste partners in het aanbieden van architecturale inbouwverlichting.

  Ontdek de Brick In The Wall inbouwspots, plafondlampen en wandlampen aan de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

  Brick In The Wall kopen met professioneel advies? Dan bent u bij ons, als Premium Dealer, aan het juiste adres!

 • Delta Light

  Delta Light®, dat in 1989 werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, ... 

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in architecturale verlichting kan u ontdekken bij toestellen zoals de BOXY, SUPERNOVA, CARREE, SPY, REO, TWEETER, SUPERLOOP, en zoveel meer...

  Al jaren zijn Delta Light & Lightandshade vaste partners in het voorzien van innovatieve architecturale verlichting. 

  Ontdek de Delta Light wandverlichting, hanglampen, plafondlampen en inbouwspots aan de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

  Delta Light kopen met professioneel advies? Dan bent u bij ons, als Premium Dealer, aan het juiste adres!

   

   

 • Diesel with Foscarini

  Diesel en Foscarini zijn partners en makers van Diesel with Foscarini.
  Beide bedrijven zijn Italiaans. Diesel is oorspronkelijk een kledingmerk, Foscarini een producent van designverlichting. Het resultaat is een aanbod met prachtige verlichtingselementen.

  Binnen het assortiment vindt u een uitgebreide waaier aan stijlen met een sterke persoonlijkheid. 
  Lightandshade en Diesel with Foscarini zijn goede partners en dromen ervan om u een uitstekende service te verlenen.

  0 producten

 • Fatboy

  Het Nederlandse merk Fatboy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldmerk. De Fatboy zitzak, de kleine trendy Edison lampjes, de toffe accessoires zijn allemaal niet meer weg te denken. Betaalbaar en toch hoogstaand van design, gemakkelijk onderhoudbaar, gemakkelijk in gebruik, Fatboy is het allemaal. Gemaakt voor iedereen, van groot tot klein. Bruikbaar bij elke gelegenheid. Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Fatboy & Lightandshade. Dit zorgt dan ook dat er voor dat u voor geen verrassingen komt te staan (althans geen negatieve) & dat wij u een uitstekende service kunnen garanderen.


  0 producten

 • Flos

  Flos, pionier in Italiaanse designverlichting, werd opgericht in 1962 door Dino Gavina en Cesare Cassina. De samenwerking met vermaarde designers als de gebroeders Castiglioni en Tobia Scarpa, de zoon van de beroemde architect Carlo Scarpa, stond al van in het begin garant voor succesvolle designs. 
  Door de jarenlange samenwerking tussen Flos & Lightandshade is een perfecte service een standaard geworden.

 • Foscarini

  Wanneer u op zoek bent naar een prachtig, modern verlichtingselement is Foscarini hét merk. Alle aspecten van moderne verlichting worden hierin naar voor gebracht. Foscarini zorgt ervoor dat u kunt genieten van schitterende, betaalbare verlichting. Dit geeft uw interieur een extra duwtje in de rug bij het scheppen van sfeer. Licht is dan ook essentieel in elke ruimte. Foscarini is één van de pioniers in het maken van ultramoderne conceptuele verlichting.

  Sinds 35 jaar werkt Foscarini samen met internationale ontwerpers and meesters in verlichting. Dit resulteerde in prachtige collecties zoals de GREGG, CABOCHE, TWIGGY, TRESS en zoveel meer...

  Al verschillende jaren werken Foscarini & Lightandshade samen om u een kwaliteitsvolle service te verlenen. Dit draagt dan ook bij aan een goede relatie tussen ons en u, de klant.

  Ontdek de Foscarini hanglampen, plafondlampen, wandlampen en tafellampen aan de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

 • Kundalini

  Elk Kundalini product weerspiegelt de visie van Kundalini als merk. Het is innovatief, verfijnd en elk product heeft een sterke identiteit.

  Kundalini lampen worden gekenmerkt door een gevoel voor kleur en geometrie dat altijd fris en met een hoog creatief gehalte ontwikkeld wordt, waarbij van tijd tot tijd inspiratie uit verschillende werelden wordt gehaald.

  De rijke en gevarieerde collectie Kundalini lampen, altijd in ontwikkeling, is het resultaat van de samenwerking tussen internationaal gerenommeerde ontwerpers en architecten.

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt met lampen zoals DEW, SHAKTI, KUSHI, KYUDO, EVITA, ATOMIUM, E.T.A. en nog veel meer.

  Kundalini & Lightandshade zijn al verschillende jaren partners. Dit laat ons toe om u zo een uitstekende service aan te bieden.

  Ontdek de Kundalini hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen tegen de beste prijzen op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte samen te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

   

 • Louis Poulsen

  Louis Poulsen is een Deens bedrijf dat in 1874 is opgericht, volgens de Scandinavische designtraditie. De functie en design van hun producten zijn aangepast zodat ze het ritme van natuurlijk licht reflecteren en steunen.

  Ieder detail in het design heeft een doel. Ieder design start en eindigt met licht. Het bedrijf stelt als doel het maken van een aantrekkelijke sfeer die mensen en ruimtes beïnvloedt.

  Lightandshade en Louis Poulsen werken al enkele jaren samen en garanderen u een vlotte en correcte service.

  0 producten

 • Lumina

  Sinds 1980 ontwerpt en produceert Lumina technische en decoratieve lampen. Hun vaardigheden en ervaring, samen met passie voor technische innovatie, is in het hele productieproces toegepast om tot lampen te komen met veel aandacht voor elk detail.

  Lumina combineert de handgemaakte traditie met de nieuwste technologieën. Constant onderzoek, interne engineering en prototype laboratorium zijn de sleutelelementen van hun succes.

  Sinds het begin heeft Lumina een lange samenwerking met verschillende getalenteerde ontwerpers en recentelijk met Foster + Partners om unieke, innovatieve en mooie producten te ontwikkelen.

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve en architecturale verlichting kan worden ontdekt met apparaten zoals de FLO, DOT, DAPHINE, GALILEO en nog veel meer.....

  Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Lumina & Lightandshade. Dit draagt bij aan de goede & snelle service die u wenst.

  Ontdek de Lumina wandlampen, hanglampen, staanlampen, tafellampen en bureaulampen tegen de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte op te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

 • Magis

  Magis is een bedrijf opgericht in 1976 dat design verlichting en meubels produceert. Het bedrijf bevindt zich in Italië, één van de meest dynamische industriële gebieden van Europa. 

  Het succes van Magis is gebaseerd op het verlangen om een brede waaier aan mensen toegang te geven tot hoogtechnologische en uiterst functionele kwaliteitsproducten voor thuis.

  Lightandshade en Magis werken al enkele jaren samen en bieden u een goede service aan.

   

  0 producten

 • Magis Me too Collection

  De Magis Me too collectie is een collectie van meubels en accessoires van Magisspeciaal voor kinderen ontworpen.

  Magis Me too wil kinderen laten proeven van creativiteit, sensaties en oplossingen door de grote namen in eigentijds design.

  Magis Me too en Lightandshade zijn al jaren partners en zorgen voor een goede service.

  0 producten

 • Marset

  Gesticht in Barcelona, in 1942, startte Marset als metaalgieterij. Dit is nog steeds terug te vinden in hun designs. Sinds 1965 hebben ze hun focus volledig geplaatst op het maken van design verlichting.

  Een team van designers bestaande uit mensen van over heel de wereld zijn constant bezig met het maken en ontwerpen van de verlichting van je dromen. De ontwerpen nemen je terug naar de jaren 60 & 70. Geen enkel ander merk geeft je die mix van vintage & modern zoals Marset dit doet. Dit benadrukt dan ook de exclusiviteit en de kwaliteit van hun producten.

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt met collecties zoals de DISCOCO, FOLLOW ME, BICOCA, FUNICULI, GINGER en nog veel meer....

  Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Marset & Lightandshade. Dit draagt bij aan de goede & snelle service die u wenst.

  Ontdek de Marset wandlampen, hanglampen, plafondlampenstaanlampen, en tafellampen tegen de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte op te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

 • Modular Lighting

  Al verschillende jaren is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. 
  Het drukken van de stempel door de gewaagde campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie werpt z'n vruchten af.
  Het uniek zijn en opvallen tussen de massa is een van de pijlers bij Modular.

  Constant worden de technologische trends opgevolgd en toegepast bij het maken van high-end producten.
  Modular z'n eigen ingenieurssysteem heeft in het verleden al verschillende elementen te weeg gebracht.
  Ook hun LED technologie is geoptimaliseerd.


  Top notch technologie en eigenzinnige designs zorgen ervoor dat Modular een pioneer blijft in de wereld van architecturale verlichting.
  Iedere stap, van ontwikkeling tot productie, wordt geoptimaliseerd, om zo producten te kunnen maken die geperfectioneerd zijn tot in het kleinste detail. Het resultaat hiervan kan u ontdekken bij toestellen zoals de MARBUL, QBINI, SMART CAKE, DUELL, NOMAD, en zoveel meer....

  Ontdek de Modular wandverlichting, hanglampen, plafondlampen en inbouwspots aan de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

  Modular en Lightandshade zijn al enkele jaren partners en bieden u een goede service aan.

 • Nautic

  Nautic is het merk van productiehuis Tekna. Daarnaast is Tekna ook een studiebureau voor lichtplanning & ontwerp van projectgerichte verlichting.

  Nautic is vooral vervaardigd uit brons, koper, gietijzer en messing. Ze nemen sterke, originele werkwijzen en vormen uit het verleden over om ze te versmelten tot nieuwe toepassingen met een hedendaags en tijdloos karakter.

  Nautic streeft naar eenvoud in zowel binnenverlichting en buitenverlichting

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in functionele verlichting kan worden ontdekt met collecties zoals de ESSEX, BOUNTY, QUAY LIGHTTHORN PETELILLEY, ANNET, ILFORD en nog veel meer....

  Nautic en Lightandshade zijn al enkele jaren partners en bieden u een unieke collectie en vlotte service aan.

 • Nemo Lighting

  Nemo Lighting is een Italiaans design verlichtingsbedrijf opgericht in 1993. Het is één van de wereldleiders op gebied van vooruitstrevende verlichting. Nemo staat voor het terugkeren naar de roots van de innovatie die steeds Italiaans design inspireerde.

  Designers als Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Foster+Partners hebben prachtige collecties gecreëerd. 

  Naast haar standaard collectie onderhoudt Nemo nog een Masters collectie. Dit is een collectie van producten ontworpen door designers die een fundamentele bijdrage leverden aan de creatie van eigentijds design.

  Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt in collecties zoals ALYA, CROWN, MR LIGHT, PROJECTEUR, LINESCAPE en nog veel meer.

  Nemo is eigendom van door Federico Palazzari.

  Lightandshade en Nemo Lighting zijn al enkele jaren partners en bieden een uitstekende service aan hun klanten.

  Ontdek de hanglampen, staanlampen, wandlampen en tafellampen aan de beste prijs op onze webshop. Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

   Nemo Lighting

 • Next

  Next is een designbedrijf en -merk dat in 2000 werd opgericht en dat verlichting produceert. Sinds 2005 is het bedrijf gelocaliseerd in Cologne, Frankrijk.

  Wanneer u iets van Next aankoopt, kiest u voor goede verlichting met een expressief design. Het bedrijf wil de beeldconventies en het kijkgedrag op zijn kop zetten. Hun producten worden op heel wat plaatsen gebruikt; warenhuizen, ziekenhuizen, binnenzwembaden, restaurants en woonplaatsen.
  Sinds 2012 worden de producten ontwikkeld door Constantin Wortmann.

  Next en Lightandshade werken al enkele jaren samen om u een zo goed mogelijke service te bieden.

 • Occhio

  Occhio is een Duits bedrijf dat eind de jaren '90 is opgericht door Axel Meise. Het hoofdkwartier is gevestigd in Wiener Platz in Munich Haidhausen (Duitsland). 

  Vandaag is Occhio één van de marktleiders van belichting met hoge kwaliteit in Duitsland. Ze exporteren vooral naar Midden-Europa. Occhio staat steeds sterker op markten zoals India, Australië en Rusland.

  Lightandshade en Occhio zijn partners en bieden u een unieke collectie aan.

  0 producten

 • Oluce

  Oluce is een bedrijf opgericht in 1945 in Italië door Giuseppe Ostuni. Het is het oudste Italiaanse design verlichtingsbedrijf dat nog steeds actief is tot op vandaag.

  Tot de collectie van Oluce behoren tafellampen, vloerlampen, hanglampen, buitenlampen en plafondlampen. Hun design is stijlvol en uniek.

  Lightandshade en Oluce zijn al enkele jaren partners en zorgen voor een goede service voor hun klanten.

  0 producten

 • Papamaria

  Papamaria is een Nederlands design merk van ontwerpstudio Mr Maria

  De intentie van het ontwerpduo is naar eigen zeggen een magische wereld te creëren en een glimlach op ieders gezicht toveren. Daarin zijn ze met hun vrolijke figuurtjes geslaagd!

  Lightandshade en Papamaria zijn al enige tijd partners en zorgen voor uitstekende service voor hun klanten.

 • PSMLIGHTING

  PSMLighting werd in 1992 opgericht en is gevestigd in Aalter, België. Ze produceren interieur- en tuinverlichting met oog voor kwaliteit, design en gebruiksgemak. PSMLighting streeft verder ook naar hoge flexibiliteit en klantgerichte service. 

  Het bedrijf staat in voor de productie van hun collectie, maar verzorgt ook verschillende projecten. Verschillende residenties, winkels, restaurants en kantoren werden ingericht door hen.

  PSMLighting en Lightandshade streven ernaar om samen een kwaliteitsvolle en duurzame collectie aan te bieden.

  0 producten

 • Radium

  Radium is een bedrijf dat opgericht is in 1904 in Wipperfürth. Ze produceerden wolfraamdraad van hoge kwaliteit. Door hun know-how werden ze één van de meest belangrijke bedrijven van de regio en nu behoort het tot de top van lampenproducenten. 

  De belangrijkste kenmerken van Radium zijn ervaring, vindingrijkheid, trouw van medewerkers, een hoge standaard en zeer efficiënte productie.

  Lightandshade en Radium zijn al jarenlang partners en doen hun uiterste best om u van een vlotte service te voorzien.

 • Royal Botania

  Royal Botania is een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1992 door Kris van Puyvelde en Frank Boschman.

  Het bedrijf vervaardigt meubels en verlichting met hoge kwaliteit. Hun buitenverlichting kan gebruikt worden in alle weersomstandigheden. Warm of koud, uiterst nat of droog.

  Lightandshade en Royal Botania zijn partners en voorzien hun klanten van een goede service.

 • Schonbek

  Schonbek is een bekende producent van luxueuze kroonluchters. Het bedrijf heeft een aanzienlijke reputatie verworven, omwille van de hoge kwaliteit van haar armaturen. Iedere kroonluchter wordt handgemaakt en afgewerkt met hoge precisie.

  Schonbek en LightandShade zijn al jarenlang partners en bieden u een vlotte en klantgerichte service aan. 

  0 producten

 • Secto Design

  Secto Design is een bedrijf dat is opgericht door Tuula Jusélius. Ze zocht een designer voor haar nieuw bedrijf en ontmoette Seppo Koho. De twee veroverden de markt van houten lampen, aangezien er op dat moment bijna geen producenten waren die deze maakten. Klanten van Secto Design zochten vooral passende lampen bij de houten meubels die ze kochten. 

  De lampen van Secto Design worden naar eigen zeggen vaak gekopieerd in goedkope materialen. Het bedrijf komt echter op voor zichzelf en vertrouwt erop dat haar klanten de kwaliteit van hun originele werken appreciëren.

  Lightandshade en Secto Design zijn al enkele jaren partners en garanderen u een vlotte en correcte service.

  0 producten

 • Seletti

  Seletti: Laat je verrassen door de unieke ontwerpen van Seletti. Je interieur krijgt meer kleur en persoonlijkheid met het vernieuwende en creatieve design. Artistieke en unieke oplossingen voor je dagelijkse behoeftes. Seletti werkt al verschillende jaren samen met Lightandshade. Hierdoor is het ook mogelijk voor ons om u een uitstekende service aan te bieden.

 • Slamp

  Slamp Lighting is een bedrijf opgericht in 1994 door Roberto Ziliani. Zijn doel was het creëren van een bedrijf dat lampen van hoge kwaliteit aanbiedt. 

  Rond zich verzamelde Ziliani een aantal van de beste internationale designers zoals Mendini, Cibic, Dalisi, Garro, Munari en ontwierp de "Slamp Tube". SLAMP is zo steeds blijven groeien, met als resultaat dat het vandaag één van de meest representatieve merknamen van decoratieve designverlichting is. SLAMP experimenteert vaak met nieuwe materialen en heeft vertrouwen in het instinct van haar designers.

  Hun producten ogen elegant en eigentijds. 

  Lightandshade en Slamp Lighting zijn al jaren partners en voorzien hun klanten van een zeer goede service.

 • Swarovski

  Swarvoski Verlichting bestaat uit 2 verschillende merken: Swarovski en Schonbek. Beide merken hebben hun eigen karakter en focus. Swarovski is eigentijds terwijl Schonbek gekend staat voor zijn klassieke ontwerpen.

  Het merk Swarovski staat bekend om zijn vooruitstrevende ontwerpen die kristal en licht combineren om fantasierijke lichtsculpturen te creëeren, waardoor architecturale ruimtes worden getransformeerd tot iconische herkenningspunten van verblindende verwondering. 

  Elke Swarovski luster wordt handgemaakt met geslepen kristal en innovatieve lichtsystemen. Het prachtige resultaat van hun expertise kan je terugvinden in colecties zoals:  APTA, INFITE AURA, CIRCLE, CRYSTALON en veel meer.

  Ontdek de Swarovski lusters, wandlampen, plafondlampen en tafellampen hier of in onze showroom.

   

  Door de vele jaren van samenwerking tussen LightandShade en Swarovski staan wij garant voor vlotte en klantgerichte service. 

  0 producten

 • Tonon

  Tonon is een designbedrijf uit 1926, opgericht in Italië. Ze baseren zichzelf op research en deskundigheid, culturele en marketing factoren, nieuwe materialen en technologiën. Tonon schept plezier in het nadenken over het creëren. 

  Alle producten van Tonon hebben de mogelijkheid om interieur te verbeteren, zelfs als de decoratie romantisch of klassiek is in plaats van innovatief of trendy. Hun producten zijn origineel, uniek en tijdloos.

  Lightandshade en Tonon zijn al enkele jaren partners en verzekeren u een goede service.

Filters

Family

Toon alles Verberg

Prijs

0 € - 330 €

Kleuren

Toon alles Verberg

  Informatie

  Accepteer

  Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn. Meer uitleg over deze cookies.