List of products by brand Nemo Lighting

Nemo Lighting is een Italiaans design verlichtingsbedrijf opgericht in 1993. Het is één van de wereldleiders op gebied van vooruitstrevende verlichting. Nemo staat voor het terugkeren naar de roots van de innovatie die steeds Italiaans design inspireerde.

Designers als Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Foster+Partners hebben prachtige collecties gecreëerd. 

Naast haar standaard collectie onderhoudt Nemo nog een Masters collectie. Dit is een collectie van producten ontworpen door designers die een fundamentele bijdrage leverden aan de creatie van eigentijds design.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt in collecties zoals ALYA, CROWN, MR LIGHT, PROJECTEUR, LINESCAPE en nog veel meer.

Nemo is eigendom van door Federico Palazzari.

Lightandshade en Nemo Lighting zijn al enkele jaren partners en bieden een uitstekende service aan hun klanten.

Ontdek de hanglampen, staanlampen, wandlampen en tafellampen aan de beste prijs op onze webshop. Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

Filter op (161 products)

Prijs

€ 15,00 - € 13.605,00

Subcategorieën

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

No choice available on this group

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.