Plafondlampen

Plafondlampen online kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Plafondlampen online kopen?

Zoekt u een lamp die gans uw hal, woonkamer, slaapkamer, etc. verlicht, maar ook kan dienen als decoratie? Dan zijn plafondlampen zeker uw ding. In eerste plaats zijn deze functioneel. Ze zorgen voor een helder en verspreid licht in de kamer, maar maken uw interieur in een handomdraai aantrekkelijker voor het oog. Iedere plafondlamp is verschillend.

Het verschil tussen de talrijke plafondlampen kan te maken hebben met het licht, de stof, of het materiaal waaruit de lamp is vervaardigd. Ook de grootte en stijl kunnen een belangrijke rol spelen in uw keuze van een passende plafondlamp in uw interieur.

 

De beste prijzen voor de grootste merken!

Bij LightandShade hebben wij een groot assortiment aan plafondlampen van alle soorten merken, waaronder Delta Light, ModularBrand Van EgmondMarsetFoscariniSchonbek en vele andere. Deze merken zijn gekend om het tikkeltje extra dat ze aan hun producten geven, waardoor deze haast onweerstaanbaar worden. 

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

 

Onze showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw binnenverlichting. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.

Filter op (2323 products)

Prijs

€ 0,00 - € 5.250,00

Subcategorieën

No choice available on this group

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.