Buitenverlichting

Buitenverlichting online kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Buitenverlichting online kopen?

LightandShade heeft ruime keuze aan verlichting voor buiten, sfeervol en toch voldoende lichtgevend.

Uw tuin verdient minstens evenveel aandacht als uw interieur. Buitenverlichting kan er voor zorgen dat uw tuin of patio nog beter tot hun recht kunnen komen.

Wij kunnen u een breed assortiment aanbieden: wandlampen voor buiten, hanglampen voor buiten, grond/inbouwlampen voor buiten, plafondlampen voor buiten, tuinpalen en andere verlichtingsobjecten voor buiten.

 

De beste prijzen voor de grootste merken!

Koop bij LightandShade uw buitenverlichting aan de scherpste prijzen voor merken zoals Delta Light, Modular, Royal Botania, Brick in the Wall, Nautic en zoveel meer. 

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

 

Onze showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw tuinverlichting. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.

Filter op (1992 products)

Prijs

€ 0,00 - € 6.630,00

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.