Tuinpalen

Tuinpalen online kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Tuinpalen online kopen?

U hebt een tuin, maar vindt die nog te saai ogen? Met ons assortiment tuinpalen kunt u uw tuin omvormen tot een prachtig lichtparadijs dat al uw gasten zullen bewonderen. Onze tuinpalen verhogen ook het gevoel van veiligheid, u kunt zonder problemen op uw volledig verlicht gangpad wandelen.

Het verschil tussen de talrijke tuinpalen kan te maken hebben met het licht, de stof, of het materiaal waaruit de lamp is vervaardigd. Ook de grootte en stijl kan een belangrijke rol spelen in uw keuze naar de passende tuinpalen in uw exterieur.

De beste prijzen voor de grootste merken!

Koop bij LightandShade uw tuinpalen aan de scherpste prijzen voor merken zoals Delta LightModularRoyal Botania en zoveel meer. 

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

 

Onze showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw tuinverlichting. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.

Filter op (427 products)

Prijs

€ 15,00 - € 4.875,00

Subcategorieën

No choice available on this group

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.