Tafel-Bureau lampen

Tafellamp of bureaulamp online kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Tafel- of bureaulamp online kopen?

Als u op zoek bent naar een tafellamp of een bureaulamp, dan neemt u op onze webshop best eens een kijkje. Zoekt u iets hips, moderns en origineels? Dan is dit ‘The place to be’. 

Het verschil tussen de talrijke tafellampen kan te maken hebben met het licht, de stof, of het materiaal waaruit de lamp is vervaardigd. Ook de grootte en stijl kan een belangrijke rol spelen in uw keuze naar een passende tafellamp in uw interieur.

Een tafellamp kan extra karakter toevoegen aan je interieur, maar eveneens een extra lichtpunt creëren in je woonruitme of kantoor. Daarom kan een tafellamp zowel decoratief als functioneel zijn. 

 

De beste prijzen voor de grootste merken!

Koop bij LightandShade uw tafellamp of bureaulamp aan de scherpste prijzen voor merken zoals Foscarini, Lumina, Kundalini, Slamp, Seletti, Brand van Egmond en zoveel meer. 

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

 

Onze showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw binnenverlichting. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.Filter op (503 products)

Prijs

€ 0,00 - € 4.000,00

Subcategorieën

No choice available on this group

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.