CreditCard

CreditCard is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Meer dan 80% van alle online betalingen in de wereld worden via CreditCard gedaan. In België wordt 8% van de online betalingen gedaan met een CreditCard. Sinds 2010 maken Visa en MasterCard gebruik van een 3D Secure technologie. Onder de naam 'Verified bij Visa' heeft Visa haar 3D Secure programma geïntroduceerd. En MasterCard gebruikt de naam 'MasterCard® SecureCode™'.

Tijdens het bestelproces geeft u uw creditcardgegevens door via een via SSL-encryptieverbinding. Lightandshade.be doet een beroep op een gerenomeerde betaalprovider SiSow.
De transactie wordt door de betaalprovider via een beveiligingsverbinding afgewerkt. U kan betalen met zowel Mastercard of Visa.

iDEAL

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland.
De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Sinds de introductie in 2005 heeft de populaire betaalmethode iDEAL een grote vlucht genomen. Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL.
Lightandshade.be doet een beroep op een gerenomeerde betaalprovider SiSow.

Mister Cash / Bancontact

Mister Cash / Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash.
Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.
Lightandshade.be doet een beroep op een gerenomeerde betaalprovider SiSow.

SOFORT Banking

Online shoppen bij Lightandshade.be is ook mogelijk voor Europese klanten.
Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden wij klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

Maestro

Niet al uw buitenlandse bezoekers beschikken namelijk over een creditcard.
Wél hebben ze vaak een bankpas met het rood-blauwe Maestro-logo. Engelse, Spaanse, Franse, Duitse en Belgische klanten kunnen voortaan eenvoudig en snel online betalen via Maestro.
Met het aanbieden van Maestro kunnen uw buitenlandse klanten erg gemakkelijk betalen. Ze betalen immers met hun internationale bankpas, voorzien van het Maestro-logo, en pincode.
Precies zoals ze altijd gewend zijn. Maestro heeft namelijk ook voor u voordelen. Een Maestro-transactie is veilig, snel en eenvoudig.

PayPal

Met PayPal kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen.
Om via PayPal te kunnen betalen, selecteert u eenvoudig "PayPal" als betaalmethode in ons bestelproces.
U logt aansluitend in op uw persoonlijke PayPal-rekening met behulp van uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord, en daar bevestigt u het te betalen bedrag. LightandShade ontvangt bijna onmiddellijk de betalingsbevestiging van PayPal en uw bestelling kan meteen in behandeling worden genomen.

Let op! Het is mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke PayPal-rekening, dat het enige werkdagen duurt voordat PayPal de betalingsontvangst bevestigt.
Indien PayPal na 9 dagen nog steeds geen betalingsontvangst heeft doorgeven, dan wordt de bestelling van de klant, waarbij PayPal als betaalmethode geldt, automatisch ongedaan gemaakt.

Overigens is betalen met PayPal voor u altijd gratis. De kosten worden gedragen door lightandshade.be.
Bezit u nog geen persoonlijke PayPal-rekening? Dan kunt u zich bij www.paypal.be in enkele ogenblikken laten registreren.
Het aanmeldproces bij PayPal duurt slechts enkele seconden, omdat u alleen uw e-mailadres, adresgegevens en bankinfo hoeft aan te geven.
Vanaf nu kunt u veilig en gratis online inkopen doen.

Betaling via bank overschrijving

De betaling van het factuurbedrag doet u via een bank overschrijving naar de volgende bankrekening:

LightandShade.be.
IBAN: BE23 0018 3430 8291
BIC: GEBABEBB

Rekeninghouder: LightandShade.be

Het duurt via bank overschrijving langer voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra de betaling de betaling bij ons binnen is gekomen, uw status in uw account wordt dan aangepast en uw bestelling wordt verder verwerkt. U ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging op de dag waarop uw bestelling zal worden afgegeven aan onze logistieke partner.
In het algemeen wordt de bestelling dan binnen 4 werkdagen bij u bezorgd.Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.