Staanlampen

Staanlampen online kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Staanlampen online kopen?

Nood aan een nieuwe lamp die niet veel plaats inneemt, maar toch een volledige woonkamer kan verlichten? Dan bent u bij de staanlampen op het juiste adres. Er zijn heel wat verschillende staanlampen. Sommigen zijn verstelbaar en gemaakt om te dienen als leeslamp, terwijl andere staanlampen een meer diffuus licht zullen verspreiden, waardoor een sfeervolle verlichting ontstaat.

Het verschil tussen de talrijke staanlampen kan te maken hebben met het licht, de stof, of het materiaal waaruit de lamp is vervaardigd. Ook de grootte en stijl kan een belangrijke rol spelen in uw keuze naar een passende staanlamp in uw interieur. 

Bij LightandShade bieden wij een uitgebreid assortiment aan, waaronder enkele topmerken zoals Brand van Egmond, Marset en Foscarini verkocht worden.

 

De beste prijzen voor de grootste merken!

Koop bij LightandShade uw staanlamp aan de scherpste prijzen voor merken zoals Kundalini, Nemo Lighting, Lumina, Slamp en zoveel meer. 

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

 

Onze showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw binnenverlichting. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.

Filter op (365 products)

Prijs

€ 0,00 - € 10.200,00

Subcategorieën

No choice available on this group

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.