List of products by brand Lumina

Sinds 1980 ontwerpt en produceert Lumina technische en decoratieve lampen. Hun vaardigheden en ervaring, samen met passie voor technische innovatie, is in het hele productieproces toegepast om tot lampen te komen met veel aandacht voor elk detail.

Lumina combineert de handgemaakte traditie met de nieuwste technologieën. Constant onderzoek, interne engineering en prototype laboratorium zijn de sleutelelementen van hun succes.

Sinds het begin heeft Lumina een lange samenwerking met verschillende getalenteerde ontwerpers en recentelijk met Foster + Partners om unieke, innovatieve en mooie producten te ontwikkelen.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve en architecturale verlichting kan worden ontdekt met apparaten zoals de FLO, DOT, DAPHINE, GALILEO en nog veel meer.....

Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Lumina & Lightandshade. Dit draagt bij aan de goede & snelle service die u wenst.

Ontdek de Lumina wandlampen, hanglampen, staanlampen, tafellampen en bureaulampen tegen de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte op te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

Lumina verlichting

Filter op (77 products)
Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.