https://lightandshade.be/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/65ce1266d669f.jpg

List of products by brand Brick In The Wall

Het Belgische merk Brick In The Wall staat gekend voor zijn architecturale inbouwverlichting die volledig naadloos en onzichtbaar afgewerkt kan worden dankzij hun eigen CALCYT-gips. Hierdoor kan dit in elk project worden voorgesteld, klassiek of modern. Brick In The Wall Verlichting is innovatief, elegant en trendsetting.

In 1995 introduceerde Brick In The Wall oprichter Frank Verschuere het "onzichtbare integratie van licht" concept. Het eerste lichtproduct, gekend als NORMALL, werd ontworpen door de Belgische architect Stephane Boens.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in architecturale verlichting kan u ontdekken bij toestellen zoals de NORMALL, STRIPP, IMPRESSION, SMALL, PIXO, 200CENT, BUTTON en zoveel meer...

Al jaren zijn Brick In The Wall & Lightandshade vaste partners in het aanbieden van architecturale inbouwverlichting.

Ontdek de Brick In The Wall inbouwspots, plafondlampen en wandlampen aan de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat een scherpe offerte samen te stellen indien u grotere aantallen wenst aan te kopen.

Brick In The Wall kopen met professioneel advies? Dan bent u bij ons, als Premium Dealer, aan het juiste adres!

Filter op (465 products)

Prijs

€ 0,00 - € 615,00

Subcategorieën

Collectie

Stijl

No choice available on this group

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

No choice available on this group

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.