List of products by brand KDLN

Elk KDLN product weerspiegelt de visie van KDLN als merk. Het is innovatief, verfijnd en elk product heeft een sterke identiteit.

KDLN lampen worden gekenmerkt door een gevoel voor kleur en geometrie dat altijd fris en met een hoog creatief gehalte ontwikkeld wordt, waarbij van tijd tot tijd inspiratie uit verschillende werelden wordt gehaald.

De rijke en gevarieerde collectie KDLN lampen, altijd in ontwikkeling, is het resultaat van de samenwerking tussen internationaal gerenommeerde ontwerpers en architecten.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt met lampen zoals DEW, SHAKTI, KUSHI, KYUDO, EVITA, ATOMIUM, E.T.A. en nog veel meer.

KDLN & Lightandshade zijn al verschillende jaren partners. Dit laat ons toe om u zo een uitstekende service aan te bieden.

Ontdek de KDLN hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen tegen de beste prijzen op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte samen te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

Filter op (77 products)

Prijs

€ 30,00 - € 8.460,00

Subcategorieën

Collectie

Stijl

No choice available on this group

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.