List of products by brand Marset

Gesticht in Barcelona, in 1942, startte Marset als metaalgieterij. Dit is nog steeds terug te vinden in hun designs. Sinds 1965 hebben ze hun focus volledig geplaatst op het maken van design verlichting.

Een team van designers bestaande uit mensen van over heel de wereld zijn constant bezig met het maken en ontwerpen van de verlichting van je dromen. De ontwerpen nemen je terug naar de jaren 60 & 70. Geen enkel ander merk geeft je die mix van vintage & modern zoals Marset dit doet. Dit benadrukt dan ook de exclusiviteit en de kwaliteit van hun producten.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt met collecties zoals de DISCOCO, FOLLOW ME, BICOCA, FUNICULI, GINGER en nog veel meer....

Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Marset & Lightandshade. Dit draagt bij aan de goede & snelle service die u wenst.

Ontdek de Marset wandlampen, hanglampen, plafondlampenstaanlampen, en tafellampen tegen de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte op te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

Filter op (11 products)

Prijs

€ 105,00 - € 1.395,00

Subcategorieën

Collectie

Lichtkleur

No choice available on this group

Stijl

No choice available on this group

Lichtsterkte (Lumen)

No choice available on this group

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.