Grond / Inbouwlampen Buiten

Grond/inbouw lampen voor buiten online kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Grond- en inbouwlampen voor buiten online kopen?

LightandShade heeft ruime keuze aan grond- en inbouwlampen voor buitengebruik, sfeervol en toch voldoende lichtgevend.

Uw tuin verdient minstens evenveel aandacht als uw interieur. Buitenverlichting kan er voor zorgen dat uw tuin, oprit, terras of patio nog beter tot hun recht kunnen komen.

Grond- en inbouwlampen zijn zowel functioneel als esthetish en daarom een must in uw tuin. Ze kunnen uw gevel of boom oplichten, de ruimte visueel vergroten of gewoonweg de omgeving verlichten.

 

De beste prijzen voor de grootste merken!

Koop bij LightandShade uw grond en inbouwlampen aan de scherpste prijzen voor merken zoals Delta LightModularRoyal BotaniaBrick in the WallNautic en zoveel meer. 

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

 

Onze showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw tuinverlichting. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.

Filter op (92 products)

Prijs

€ 60,00 - € 2.205,00

Subcategorieën

No choice available on this group

Collectie

Lichtsterkte (Lumen)

Fitting

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.